Dit weekend organiseert BRABO een preselectiewedstrijd voor de KBZB Zomerfinales, die doorgaan van 30 Juli tot 1 Augustus. Deze preselectiewedstrijden worden het weekend van 24 en 25 Juli door lokale zwemclubs over gans België georganiseerd, meestal dus in 25m baden. Om de BRABO zwemmers alle kansen te geven, is door de club beslist om in het Wezenberg trainingsbad de 25m op te zetten. Dit laat toe om de tijden correct af te zetten ten opzichte van de andere clubs.

Uit de preselectiewedstrijden wordt de finale lijst voor de Zomerfinales samengesteld. Deze wedstrijd wordt door de KBZB georganiseerd in het Wezenbergbad. Alle informatie over deze wedstrijd kan u terugvinden op de KBZB pagina : Zomerfinale 30 juli t.e.m. 1 augustus -KBZB

Het slechte nieuws, en dat benadrukken we : ***ER IS GEEN PUBLIEK TOEGELATEN OP BEIDE WEDSTRIJDEN***

Bespaar u dus de moeite/verplaatsing en bezorg de medewerkers geen bijkomende hinder. De volledige organisatie zal onder de meest veilige omstandigheden verlopen, volgens een uitgebreid Covid-proof draaiboek.

Maar….u kan de BRABO preselectie wel volgen via een live stream, via deze links:

Voor zaterdag Preselectie Zomercriterium – ZATERDAG live stream

Voor zondag Preselectie Zomercriterium – ZONDAG live stream

Dit is het volledige programma voor het volledige weekend : Preselectie Zomercriterium programma BRABO

De uitslagen kan u op Swimrankings vinden via deze link : Uitslagen Preselectie Zomercriterium BRABO

We wensen onze zwemmers veel succes en, ondanks alle maatregelen, dat ze het plezier terugvinden om in competitie uit te komen!