Het Wezenbergcomplex in Antwerpen is de thuisbasis voor het BRABO Swimming Team. Sinds het ontstaan van Brabo hebben onze toppers de mogelijkheid om dagelijks te trainen in het 50m bad van de “oude” Wezenberg tot in 2015 het Topsportbad of Wezenberg 2 werd aangelegd.

Sinds de opening in 1973 zijn er heel wat belangrijke wedstrijden in de Wezenberg georganiseerd. En dikwijls was het publiek in de Wezenberg getuige van topwedstrijden en toptijden, verbeteringen van nationale records en het behalen van limiettijden. Naast de jaarlijkse provinciale kampioenschappen en internationale clubwedstrijden, is het zwembad regelmatig het toneel van Vlaamse- en Belgische kampioenschappen. In 2007 hadden hier voor de derde maal de Europese Junioren Kampioenschappen plaats. In 2001 werd het E.K. klein bad in dit prachtige complex georganiseerd.

De totale oppervlakte van het complex bedraagt 7500m², en de tribunes bieden plaats voor ongeveer 800 toeschouwers. Het zwembad is het laatst gerenoveerd in 2001-2002 en zal in 2018 een nieuwe renovatie ondergaan.

Met de aanvulling van het Topsportbad, waardoor recreatie en topsport gescheiden worden, is een ideale voorbereiding op de grote kampioenschappen mogelijk. Het Topsportbad telt zes zwembanen de niet toegankelijk zijn voor het publiek, is voorzien van een hoogtechnologische uitrusting voor beeld- en tijdregistratie.