Om talentvolle jongeren te laten proeven van de BRABO sfeer, is er dit seizoen opnieuw een jeugdselectie die elke maand éénmaal op zaterdagmiddag traint in het Wezenbergbad. Dit onder begeleiding van een BRABO trainer, een ex-kampioen en een huidige topper. De doelstelling van deze trainingen is om de instroom in de BRABO selectie te vergemakkelijken. Deze extra trainingen zijn aanvullend op het normale trainingsprogramma bij de moederclubs.

Op 9 december was Ward gastheer voor de 9 jongeren, bijgestaan door Tine Bossuyt en Séba Demeulemeester. Voor diegenen met een goed geheugen, Tine heeft in 2001 nog deelgenomen aan het enige EK 25m bad in België, in het Wezenbergbad dan nog. Niemand van de jeugdselectie was toen al geboren, een korte introductie was dan ook gepast.

Aanwezig op 9 december : Senne Raes, Yassin Saidi, Jasper Vercauteren, Yarno Dewinter, Olivier Lampo en Arne Delebeeck bij de jongens en Dali Cornelissen, Amelie Anthoni en Marthe Pelleman bij de meisjes.

Met Ward en Tine naast het bad, mocht Séba meermaals zijn techniek demonstreren in het bad. Een leerrlijke ervaring voor deze talentjes.

Meer foto’s in de Fotogalerij.

Hou ze zeker in de gaten de komende wedstrijden!